Företagsmassage i Stockholm – friskvård när den är som bäst

Företagsmassage ger en välbehövlig stund av friskvård och avkoppling för personalen på kontoret i Stockholm. Det vinner både anställda och arbetsgivare på.

Det var udda vecka och det var tisdag. Det innebar att det var dags för företagsmassage på Elins avdelning på jobbet i Stockholm. Hon hade sett fram emot det ända sedan förra måndagen. Synd bara att det inte gick att få massage varje vecka. Men hon skulle inte vara otacksam. Tvärtom, när hon tänkte på det så var hon faktiskt väldigt tacksam över att de hade denna personalförmån på jobbet. Hon hade flera väninnor som faktiskt var ganska avundsjuka över detta.

Förmiddagen segade sig fram. Men så blev det äntligen lunch. Elin nöjde sig med en sallad, för att det inte skulle bli obekvämt att ligga på mage på massagebänken. Klockan 12.27 stod hon så och väntade utanför det i övrigt oanvända kontorsrum där massören fick uträtta sina underverk.

Företagsmassage – en stunds avkoppling

Äntligen var massören färdig med hennes kollega och hon fick komma in och lägga sig på bänken. Stämningen i rummet var avkopplande med dämpat ljus och lugn musik. Genast som massören la händerna på hennes rygg kände hon hur spänningarna började släppa.

Visst var det inte bara skönt och behagligt. Det var några muskelknutor som behövde få sig en rejäl omgång och det gjorde ont när massören tog i. Men det var liksom en skön smärta – det kändes att det gjorde gott. Snart skulle hon vara i toppform för den fortsatta arbetsveckan. Boka in massage för ditt företag här: www.företagsmassagestockholm.com

27 Dec 2022


Välkommen

På denna blogg diskuteras framförallt personlig assistans och relaterade ämnen men ävem övriga ämnen som är relaterade till vård och omsorg.