Gå en utbildning i HLR i Stockholm och rädda liv

Om du lägger ett par timmar på att gå en utbildning i HLR i Stockholm kan du bli den som gör skillnad genom att ingripa och rädda en annan människas liv.

Att lära sig Hjärt-Lungräddning borde vara lika självklart som att lära sig cykla och det krävs inga särskilda förkunskaper för att klara av att göra det. Alla kan lära sig de enkla tekniker som räddar människoliv och det ger en skön känsla av trygghet när man vet att man kan göra det.

Det är inte roligt att stå handfallen och inte veta vad man ska göra om man ser en annan människa falla ihop. När man går en HLR-utbildning i Stockholm får man inte bara förståelsen om hur viktigt det är att agera snabbt, man får också öva på de tekniker som behövs för att göra skillnad.

En utbildning i HLR i Stockholm tar bara mellan 3 och 6 timmar

Många företag och institutioner satsar på att ha en hjärtstartare och att låta all personal gå en utbildning i HLR i Stockholm. Skulle någon bli sjuk finns det många som kan ingripa och rädda situationen. De utbildningar som anordnas vänder sig ofta till större grupper men som privatperson kan du också gå en kurs.

Det du lär dig utöver de praktiska övningarna i hjärt-lungräddning är att använda hjärtstartare, agera vid luftvägsstopp om någon satt i halsen, andnings- och medvetandekontroll och hur du ska agera vid livsfarligt läge. Därmed ökar du din trygghetskänsla när du anmäler dig till en HLR-utbildning. Boka en HLR-utbildning via denna hemsida: www.hlrutbildningstockholm.com

6 Jun 2022


Välkommen

På denna blogg diskuteras framförallt personlig assistans och relaterade ämnen men ävem övriga ämnen som är relaterade till vård och omsorg.